Manisa’da Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencileri ve Sarma İlkokulu öğrenci, öğretmen ve velileri ‘Gelin Tanış Olalım Projesi’ kapsamında sebze dikim etikliğinde buluştu. Doğayla iç içe vakit geçiren öğrenciler, hoşça vakit geçirdi.

Manisalı Öğrencilerden Doğayla Iç Içe Etkinlik (10)

"Gelin Tanış Olalım" projesi kapsamında sebze dikimi yapan öğrenciler fideleri toprak ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadı.  

Manisalı Öğrencilerden Doğayla Iç Içe Etkinlik (11)

Etkinliğe katılan Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, öğrencilerin doğayla iç içe yaptıkları etkinlikle çevre bilinci farklılığının oluştuğunu ifade etti.

Demirtaş açıklmasında,

"Gelin tanış olalım projesi  kapsamında Çağatay Uluçay İlkokulu  ve Sarma ilkokulu öğrencileri veli ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz sebze  fide ekimi etkinliğinde çok keyifli anlar yaşandı.  Çağatay Uluçay İlkokulu ve kardeş okul Sarma İlkokul öğrencilerinin birlikte etkileşim halinde doğayla iç içe yaptıkları bu etkinlik sonucunda çevre bilinci kendi ürününü kendi yetiştirme farkındalığı kazanmaları sağlandı.  Bunun yanında birlikte oyun oynayan ve paylaşımda bulunan öğrenciler hoşça vakit geçirdiler " ifadelerinde bulundu.

Manisalı Öğrencilerden Doğayla Iç Içe Etkinlik (9)

Manisalı Öğrencilerden Doğayla Iç Içe Etkinlik (3)

Manisalı Öğrencilerden Doğayla Iç Içe Etkinlik (2)

Kırkağaç’taki Bakır Çayı zehir saçıyor Kırkağaç’taki Bakır Çayı zehir saçıyor

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK