Mehmet Çerçi, 5 Roman Derneği'nin bir araya gelip oluşturduğu Manisa Romanlar Derneği Platformu üyeleriyle sabah kahvaltısında buluştu.

Çerçi'ye eşi Melek Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Mücahit Arınç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz da eşlik etti.

Whatsapp Image 2024 02 27 At 16.48.58

"Çerçi Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız"

Mehmet Çerçi'te tam destek vereceklerini açıklayan Manisa Romanlar Derneği Platformu Başkanı Umut Dum,

"Geçtiğimiz 10 yıllık süreç içerisinde sayın başkanımız ilçemize yaptığı hizmetlere hepimiz şahit olduk. Birçok siyasi partilerin adayları gidip geliyor. Ancak kimseye söz vermedik. Tek sözümüz Sayın Başkanımız Çerçi'ye. Kendisinden bir şey de talep etmiyoruz. Tek talebimiz tekrar başkan seçilmesi. Çerçi Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız." dedi.

Salihli’de muhtarlar toplantısı yapıldı Salihli’de muhtarlar toplantısı yapıldı

Whatsapp Image 2024 02 27 At 16.48.09

"Bizim için herkes birdir"

Hiçbir kesimde ayrım yapmadığını dile getiren Çerçi,

"Belediye başkanlığımız döneminde hiçbir ayrım yapmadık. Her kesime eşit mesafede yaklaştık ve bu düşünceyle hizmet verdik. Bir dönem daha kalan eserlerimizi ve projelerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Yerel seçimlerde son bir aya gidiyoruz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el ve girmediğimiz gönül kalmayacak. Çünkü Yunusemre güzel günlere, vizyon projelere layık. Her zaman söylediğimiz gibi yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim için Doğu-Batı, Roman, göçmen bizim için herkes birdir. Asla ayrım olmaz ve olmayacakta. Hepimiz kardeşiz. Hayırlı işlerimizin devamını getirmek için halkımızın oyuna talibiz."

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK