Survivor'un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde adada sular yine durulmuyor.  Yunus Emre önce Berna sonrasında ise Hakan ile kavga ediyor. 

Konseyde  Acun Ilıcalı'nın "Bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız" demesi üzerine Yunus Emre Konseyi terk ediyor. 

TV8 ekranlarının sevilen fenomen yarışması  Survivor All Star'da sular bir türlü durulmuyor. Yarışmada bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Yunusemre ve Berna arasında tansiyon yükseliyor. Yunusemreönce Berna sonra ise Hakan ile kavga ediyor. Bukavgalardan sonra Acun lıcalı olaya dahil oluyor ve Yunus Emre'ye uyarılarda bulunuyor. Acun Ilıcalı'nın sölerinden sonra ise Yunus Emre konseyi ve yayını terkediyor. 


Önce Berna sonra Hakan'la tartışıyor

Dokunulmazlık oyunu esnasında Yunus Emre ve Berna arasında tansiyon yükseliyor. Kavganın fiiksel temasa dönmesini engellemek için Hakan olaya dahil oluyor. Hakan araya girince tansiyon daha çok yükseliyor. Yunus Emre Hakan'a  "Çekil şuradan çekil" diye uyarınca Hakan da "Bak benimle doğru konuş" diyerek sinirleniyor. Yunus Emre ve Hakan'ın arasında kigerilim gitgide yükselirken ortamı sakinleştirmek için araya yarışmacılar dahil oluyor. 

2 Mayıs Perşembe günü TV’de hangi dizi, film ve programlar var? 2 Mayıs Perşembe günü TV’de hangi dizi, film ve programlar var?

KONSEYİ TERK EDİYOR

Oyun alanındaki gerilim konseye de taşınınca Berna ve Yunus Emre laf dalaşına giriyor. Daha önce Yunus Emre'ye defalarca kez ceza veren Acun Ilıcalı, "Sen verdiğimiz cezalarla bir türlü uslanmıyorsun. Bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız" diyerek tepki gösteriyor. Yunus Emre de Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyi terk ediyor. Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmadığı ise bu akşam belli olacak.

Kaynak: HABERLER.COM