Yerel seçimler yaklaşırken Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Necdet Erikçi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Gökhan Parlak olduğunu açıkladı.  

Adaylık için Özdağ ile görüşüldü

Parlak'ın adaylığı konusunda çalışmaların Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ görüşerek başladıklarını vurgulayan Erikçi, kendisinin de adaylık için uygun görüldüğünü belirtti.

“Hizmet için hazır”

İl Başkanı Erikçi, Parlak'ın, Manisa için önemli bir hizmet yapmaya hazır olduğunu ve partisinin yanında olacağını ifade etti. Erikçi, aynı zamanda Parlak'ın denizcilik ve yöneticilik alanında tecrübeli bir isim olduğunun da altını çizdi.
Zafer Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Parlak ise Manisa'nın gelişimi ve refahı için çalışacağız. Tüm Manisalıların desteklerini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu

Şehzadeler adayı açıklanacak

Zafer Partisi Manisa’da adaylarını açıklamaya devam ediyor. İl Başkanı Erikçi, “Merakla beklenen Şehzedeler Belediyesi Başkan Adayını açıklıyoruz” diyerek tarih verdi. Erikçi 

“18 Şubat Pazar günü Muhteşem bir aday ile Şehzadeler’in Zaferi olmaya geliyoruz.” diyerek duyurdu.

Zafer Partisi ilk kez seçimlere katılacak

Öte yandan ilk kez yerel seçimlere katılacaklarını belirten Erikçi yaptığı açıklamada Zafer Partisi'nin Türk milletinin istikbali için yola çıktığını vurguladı. Erikçi, yaptığı açıklamada partinin Türk milliyetçiliği fikrinin savunucusu olduğunu ve hiçbir ideolojiyle ittifak yapmadan kendi değerlerini savunacaklarını vurguladı.

Gökhan Parlak kimdir?

gökhan parlak

Belediye başkanı açıkladı o otopark yıkılıyor Belediye başkanı açıkladı o otopark yıkılıyor

Gökhan Parlak, 1 Ocak 1980 tarihinde Manisa'da doğdu. Eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde tamamladı. Denizcilik sektöründe yöneticilik ve operasyon müdürlüğü yapmış olan Parlak,  denizcilik liselerinde öğrencilere dersler vermiş ve sosyal sorumluluk projelerine katılmıştır.

Evli ve bir kız çocuğu babası olan Parlak, İngilizce ve Rusça dillerini bilmektedir.

Kaynak: Derya Öztürk