14 Nisan Pazar günü televizyonda hangi diziler var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV,  NOW TV ekranlarında hangi dizi ve yarışma programları var? İşte 14 Nisan Pazar televizyonda neler var...

1 Mayıs 2024 Çarşamba TV yayın akışı… Bu akşam TV kanallarında hangi dizi, film ve programlar var? 1 Mayıs 2024 Çarşamba TV yayın akışı… Bu akşam TV kanallarında hangi dizi, film ve programlar var?

Bayram tatilinde 1 hafta boyunca yayın hayatını durduran diziler bugün itibariyle tekrardan yayın hayatlarına başlıyor. 

Bayram Tatili dönüş üzerindeki yorgunluğu televizyodan dizi izleyerek atmak isteyen izleyiciler için 14 Nisan Pazar günü hangi televizyon kanallarında hangi dizinin yeni bölümü var sizler için araştırdık. 

TRT1'in 4 sezondur izleyicileri ekran başına kitleyen aksiyon dizisi Teşkilat bugün saat 20.00'de yayınlanacak olan yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

Kanal D'nin sevilen ve 3 sezondur yayın hayatına devam eden dizisi Yargı bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

NOW TV'de Kirli Sepeti bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Show Tv ekranlarında ise dizi izlemek istemeyen ve eski günleri yad etmek isteyen izleyiciler için eski bir Türk Sineması yayınlanacak. Gerzek Şaban bugün saat 20.00'de Show Tv ekranlarında yayında olacak. 

'Ben sinema ya da dizi izlemek istemiyorum' diyenler için ise TV 8 ekranlarının meşhur yarışma programı Survivor All Star 2024 bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

Kaynak: HABER MERKEZİ