Bugün tutkularımız, isteklerimiz, hayattan beklentilerimiz büyük. Bu beklentilerin sonuca ulaşmaması halinde yaşayacağımız yıkımlar da büyük olacaktır. Çalışan ve plan yapanlar için şanslı görünümler var, krizleri fırsata çevirebilirsen bugünün üstesinden gelebilirsin. İş ve stres yönetim becerisi yüksek olanların ön plana çıkabileceği bir gün olacak.

KOÇ

Sezgilerinizde yanılmayacağınız, tutkularınızın, arzularınızın peşinden gideceğiniz bir gün. Finansal konularda atacağınız adımlarda aşırılıklardan kaçının. Gerçekçi hedeflerden şaşmamakta fayda var.

BOĞA

Partnerinizin şüphelerinden, gizli davranışlarından mana çıkarmaya çalışmak yerine açık iletişimi tercih etmelisiniz. Bugün ilişkilerde güven testi yapacaksınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz ancak partnerinizin de sizinle aynı düşüncede olduğunu unutmayın.

İKİZLER

Sağlık konuları ve günlük yoğunluğun artış göstereceği bir gün. Çalışma hayatınızla ilgili krizler meydana gelebilir. Planlarınızı hayata geçirmek için doğru zaman bugün olabilir.

YENGEÇ

Aşk hayatınızla ilgili güven sorunları meydana gelebilir. Çocuklarınızla ilgili konularda eşinizle krizler yaşayabilirsiniz.

ASLAN

Aile, kariyer, ortaklıklar konusundaki sorunlar bugün daha da derinleşebilir. Tepkilerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz.

BAŞAK

Bugün duygularınız, düşünceleriniz derinleşiyor. Çözüm bulmakta zorlanacağınız diyaloglar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Günlük yaşamınızı kilitleyen problemler harekete geçmeniz konusunda sizi zorlayabilir.

TERAZİ

Bugün maddi konularda kazanç ve kayıplar üzerine yoğunlaşacaksınız. Hayatınızda gerçek değerini bulmayan duygularınızı da işlerinizi de sonlandırmak isteyebilirsiniz.

13 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 13 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

AKREP

Duygularınızı ifade ederken abartılı olabilirsiniz. İlişkilerinizde suistimal edildiğinizi hissedebilirsiniz. Bu durum iletişim tarafında diğer insanlar ile daha fazla diyalog kuracağınızı gösteriyor.

YAY

Bilinçaltınızdaki tüm kuşkular, şüpheler bugün kendini yüzeye çıkarabilir. İçsel huzursuzluğunuzun nedenlerini arayacaksınız. Bu durum yakınınızdaki insanlar ile gerilimler yaşamanıza neden olabilir.

OĞLAK

Sosyal çevreniz tarafından yanlış anlaşılacağınız durumlar meydana gelebilir. Ancak her zamanki güvenilir tavrınızı ortaya koyarsanız yaşanan krizleri fırsata çevirebilirsiniz.

KOVA

İş ve kariyer hayatınızla ilgili sizi zorlayacak konular meydana gelebilir. Aslan dolunayı sonrasında bugün yaşanan kriz aslında kadersel değişimin sinyallerini veriyor.

BALIK

Zihniniz, düşünceleriniz yoğun. İnandığınız değerleri sorguladığınız, etrafınızda olan biten olayları anlamaya çalışacağınız bir gün. Sezgileriniz bugün size yardımcı olabilir.

Kaynak: PERVİN İNCE