İsrail’in Gazze’ye yönelik 7 Ekim’de düzenlediği saldırılarda bir ay geride kaldı. Her fırsatta İsrail’in kanlı saldırılarını sert bir dille eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, dünyanın gözü önünde Gazze'ye alçakça saldırıların devam ettiğini söyledi.
“İSRAİL ZULÜM EKİP, NEFRET DEVŞİRİYOR”

İsrail’in Gazze’yi kan gölüne çevirdiğini belirten Yenişehirlioğlu,

“Hastaneler, okullar, ambulanslar dahil her yeri bombalayarak sokakları kan gölüne çeviren, İnsanlık tarihinin tanık olduğu en alçak, en vahşi ve barbar saldırıları yapan İsrail zulüm ekip, nefret devşiriyor” dedi.


“FİLİSTİN HALKINA UYGULANAN ZULÜM ELBET BİR GÜN BİTECEKTİR”
Zulüm, acı, gözyaşı ve kan üzerine planlanmış sistematik terörün dur durak bilmediğini dile getiren Yenişehirlioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 


“Havadan, karadan, denizden kuşatma altına aldıkları masum Filistin halkına yönelik insanlık dışı saldırılarını sürdürüyor.75 yıldır topraklarıyla beraber yok edilen Filistin halkına uygulanan zulüm elbet bir gün bitecektir.” 

DÜNYAYI ÇAĞRI
Dünya’yı Gazze konusunda sahip çıkmaya davet eden Yenişehirlioğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

SON DAKİKA: Kesin yerel seçim sonuçları açıklandı SON DAKİKA: Kesin yerel seçim sonuçları açıklandı


“Tüm dünyayı, Filistin’de Gazze’de çocuklar, kadınlar ve masum sivillerle birlikte enkaz altında kalan insanlığın ortak değerlerine sahip çıkmaya çağırıyoruz.
İsrail'in sonu gelmeyen insanlık dışı saldırılarına karşı Filistin halkının yanında olmaya ve herkesi zulme karşı sesini yükseltmeye tüm insanlığı mazlumların sesi olmaya davet ediyoruz!”
 

Kaynak: Derya Öztürk