Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlkokulu Müdürü Mustafa Doğru, Sınıf Öğretmeni Havva Tosunoğlu ve 3. Sınıf öğrencileri Evrim Maltaş ile Eren Demirtaş'ı makamında kabul etti.

Manisa’da Elektrik Depolama Tesisi kurulacak Manisa’da Elektrik Depolama Tesisi kurulacak

Ak Parti’den Saruhanlı Belediye Başkanı Seçilen Ekrem Cıllı, 23 Nisan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Dolayısıyla Makan Koltuğunu Geleceğin Başkanlarına Bıraktı (2)

Makam Koltuğunu devretti

Başan Cıllı, 23 Nisan kutlamaları kapsamında ziyaretine gelen öğrencilere koltuğunu devretti. Öğrenciler, temsili olarak Belediye Başkanı olmanın keyfini yaşadı.

Ak Parti’den Saruhanlı Belediye Başkanı Seçilen Ekrem Cıllı, 23 Nisan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Dolayısıyla Makan Koltuğunu Geleceğin Başkanlarına Bıraktı (6)

Milli Bayramlar İlçe Stadında Kutlanacak

Öte yandan tüm yurtta olduğu gibi Saruhanl’da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak. Belediyeden yapılan açıklaya göre bundan sonra tüm Milli Bayramlar ilçe stadında halka birlikte kutlanacak.
Sarıhanlı’da kutlanacak olan 23 Nisan programı şu şekilde,  saar 09:15’te 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda çelenk koyma töreni yapılacak, ardından saat 10:00.2da Saruhanlı İlçe Stadında kutlama yapılacak.

Ak Parti’den Saruhanlı Belediye Başkanı Seçilen Ekrem Cıllı, 23 Nisan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Dolayısıyla Makan Koltuğunu Geleceğin Başkanlarına Bıraktı (6)Ak Parti’den Saruhanlı Belediye Başkanı Seçilen Ekrem Cıllı, 23 Nisan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Dolayısıyla Makan Koltuğunu Geleceğin Başkanlarına Bıraktı (4)Ak Parti’den Saruhanlı Belediye Başkanı Seçilen Ekrem Cıllı, 23 Nisan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Dolayısıyla Makan Koltuğunu Geleceğin Başkanlarına Bıraktı (5)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK