İsrail’in abluka altın aldığı Gazze’de 7 Ekim’den bu yanaki giderek artan saldırılarının dün gece en şiddetli hava saldırısını düzenledi. Gazze’den iletişim kesildi. İsrail’e tepkiler devam ediyor. 
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’da İsrail’e tepkisini gösterdi. Baybatur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail’in savaş suçu işlediği ve gizleme girişimcide olduğunu ifade etti.
“Tüm Dünya şahittir”
AK Partili Baybatur paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İsrail'in Gazze'ye uyguladığı karartma işlediği savaş suçlarını gizleme girişimidir. Filistinlilerin temel hak ve özgürlüklerini çiğneyen İsrail'i destekleyen “büyük güçler”in insan haklarına, temel hak ve özgürlüklere gerçek yaklaşımlarını tüm dünya şahittir.”
 

“Zulm ile abad olunmaz”

SON DAKİKA: Kesin yerel seçim sonuçları açıklandı SON DAKİKA: Kesin yerel seçim sonuçları açıklandı

Çocukların hedef haline gelmesinde sessiz kalmayan Baybatur, “Çocuklar hedef değildir, Siviller hedef değildir, sağlık görevlileri hedef değildir,insani yardım çalışanları hedef değildir. BM Genel Kurulu'nda kabul edilen,Gazze'de "acil,kalıcı ve sürekli bir insani ateşkes"çağrısına uymayan İsrail terör devletidir.  Zulm ile abad olunmaz” ifadelerine kullandı.
 

Kaynak: Derya Öztürk