Günlük hayatımızda sıkça sorduğumuz 'Bugün Tv'de neler var?' yada 'Bugün ne izlesem?'sorularını sizler için araştırdık. İşte boş vaktinizde televizyonda hangi dizi yada programlar var?
Sabah kahvaltı yaparken ya da akşam işlerinizi bitirdikten sonra televizyon izlemek isteyenler için işte sabah öğlen ve akşam kuşağında yayınlanan programları sizler için derledik. 
11 Mart Pazartesi günü sabah kahvaltıda ya da akşam işten sonra ne izleyebiliriz diye soranlar için kuşak kuşak tv programları.
11 Mart Pazartesi günü kahvaltı yaparken bir şeyler izlemek isteyenler için Televizyonda sabah kuşağında neler var?


TV Sabah kuşağı

11 Mart Pazartesi günü her kanalın kendine özgün bir sabah programı bulunmaktadır. İşte sabah kuşağı programları;


Kanal D'nin sevilen programı hayata dair her şeyi konuşmak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunumu ile 'Neler oluyor hayatta' programı bu gün saat 09.00'da Kanal D ekranlarında


Yıllardır sabah programlarının vazgeçilmez ismi olan Seda Sayan'ın Star TV'de yayınlana Sabahın Sultanı Seda Sayan programı da kahvaltı yaparken izleyebileceğiniz bir programdır. 

Ünlü sanatçı uyuşturucudan göz altına alındı Ünlü sanatçı uyuşturucudan göz altına alındı


Yıllardır hız kesmeden neredeyse bütün Türkiye’nin merakla yeni bölümünü beklediği Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bu sabah izleyebileceğiniz programlar arasında 


NOW TV'nin başarılı programı olan Çağla İle Yeni Birgün programı kahvaltıda izleyebileceğiniz bir başka program.


Akşam kuşağı

Bugün (11 Mart Pazartesi) Ramazanın ilk günü olması nedeniyle bir çok kişi hangi kanalda Dini program var sorusunu çokça sormakta. Ramazanın ilk günü dizilerden sonra veya önce yayınlanan dini programlarını sizin için derledik. 11 Mart Pazartesi ünü televizyon kanallarında hangi dizi ve Dini programla var?


Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümü bugün saat 20.00'de yayınlanacak. Taş Kağıt Makas dizisinden sonra saat 03.45'de  M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti programı bulunuyor. 


TRT 1 'in Ramazan ayına özel  Ramazan Sevinci programı saat 18:15'te yayınlanacak. Saat 20.00'de ise TRT 1' in sevilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yayınlanacak. TRT 1 'in Ramazan ayına özel yayınladığı bir diğer program ise Sahur Bereketi 04.15'te TRT 1 ekranlarında yer alacak. 


Star TV'nin sevilen dizisi Ömer bu gün 20.00'de yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Ömer dizisinden sonra saat 04:00'te Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi programı ekranlara gelecek. 


Ramazan ayı denilince hemen aklımıza gelen Türkiye'nin Ramazan boyunca takip ettiği Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar programı bugün yeni bölümü ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.  Saat 02:45'te  Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı ATV ekranlarında yayında olacak. 


Show'tv de ise saat 20.00'de yıllardır vazgeçilmez olan Güldür Güldür Show programı ekranlarda olacak. 


NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek.
TV8'in vazgeçilmez yarış programı olan Survivor All Star 2024 bu gün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Survivor'dan sonra 00:15'te  Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan programı TV8 ekranlarında olacak. 

Kaynak: HABER MERKEZİ