Cumartesi günü televizyon kanalları birbirinden eğlenceli program, dizi ve Ramazan dolayısıyla dini içerikler ile televizyon severlerin karşısına çıkıyor. 

Cumartesi günü yani hafta sonu kendine zaman ayırmak isteyen ve günlük hayat temposundan biraz olsun uzaklaşmak isteyenler için Tv kanallarında cumartesi günü hangi program dizi ve yarışmalar var sizin için derledik. 

Bu akşam ne izlesem? 3 Mayıs 2024 günü TV’de hangi dizi, film ve programlar var? Bu akşam ne izlesem? 3 Mayıs 2024 günü TV’de hangi dizi, film ve programlar var?

Sosyal medya da büyük bir hayran kitlesi olan ve uzun zamandır Atv ekranlarında yayın hayatına devam eden Kardeşlerim dizisi bu gün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Kanal D'de ise Üç Kız Kardeşler dizisi saat 20.00'de yani bölümü ile ekranlarda yer alacak. 

Eski zamanlara özlem duyan ve sanki içimizden biriymiş gibi o sıcak havayı izleyenelerin içine işleyen Gönül Dağı dizisi TRT 1 ekranlarında saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak. Son bölümünde Taner ve Selma öğretmenin düğünü ile izleyenleri ekran başına kitlemişti. Son bölümünde Elif'in kurabiye aşermesi nedeniyle bütün köy çeşit çeşit kurabiye yapmış ve Elif'in damak tadına uygun olması için çeşit çeşit kurabiyeler yapmışlardı. Bu tür samimi senaryolar ile insanların içini ısıtan Gönül Dağı dizisi her cumartesi reytinglerde de iyi bir sonuç elde etmeye devam ediyor. 

NOW ve Star Tv'nin aynı anda başlayan yeni dizileri Korkma Ben Yanındayım ve Yan Oda sosyal medya da büyük bir yankı uyandırmaya devam ediyor. 

İstediği reyting sonuçlarını elde edemeyen NOW TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım geçen hafta reytinglerde ufak bir düşüş yaşasa'da İnci ve annesi Seher Hanımın son sahnelerindeki oyunculukları sosyal medya da büyük bir beğeni toplamıştı. İnci'nin  hamile olduğu için intihar etmek için çatıya çıkan İnci ile arasında duygusal konuşma yaşanmış ve Seher Hanım İnci'yi intihar etmekten vazgeçirmişti. Dizinin son sahnesi olan İnci ve annesi Seher hanımın duygu dolu sahnesi sosyal medya da izleyenler tarafından büyük bir beğeni toplamıştı. Yeni bölümü ile Bu akşam saat 20.00'de NOW TV ekranlarına gelecek olan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin yeni bölümünde Mert'in ailesi İnci'hamile olduğunu öğrenir. 

Kaynak: HABER MERKEZİ