Haftanın başı olan pazartesi günü televizyon kanallarında hangi dizi, dini program ve yarışma programları var sizler için araştırdık ve derledik. İşte 25 Mart Pazartesi TV yayın akışı....

Ünlü sanatçı uyuşturucudan göz altına alındı Ünlü sanatçı uyuşturucudan göz altına alındı

Pazrtesi günü işte çıktıktan sonra yada iftardan sonra televizyon başında biraz zaman geçirerek kafa dağıtmak isteyenler için pazartesi günü televizyon kanallarında sizler için hangi dizi ve programlar var onları araştırdık. 

Kanal D'nin yeni dizi Taş Kağıt Makas ve Star TV'nin son haftalarda reytinglerde istediğini elde edemeyen dizi Ömer bugün saat 20.00'de yeni bölümleri ile ekran başıında olacak.  

TRT 1'in eski zaman tarihini anlatan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi saat 20.10'da yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında yer alacak. 

NOW TV'nin pazartesi günü reytinglerinde zirveye adını yazdıran Kızıl Goncalar dizisi son bölümüyle insanları ekran başına kitledi. Sosyal medya da sık sık tartışma konusu olan Kızıl Goncalar dizisi son bölmünün final sahnesinde Meryem'in Suavi Bey'in yurtdışana gezmek için değil de ötenazi için gittiğini oğlu Levet'e söylemesiyle bitmişti. Eşi Beste'nin onları çocuk sahibi olmak için terk ettiğini öğrenen Levent eşi Beste'yi evden kovmuş ve bütün bu konuşmaları kızları Mira duymuştu. Yeni bölüm fragmanları ile sosyal medya da sıkça konuşulan dizinin bugün yayınlanacak olan bölümünde neler olacağı ise merak konusu. 

Başrollerini Aslıhan Malbora ve Akın Akınözü'nün paylaştığı O3 Medya'nın yeni dizisi Yaban Çiçekleri bugün saat 20.00'de başlayacak ilk bölümü ile ekran hayatına başlıyor.

Yaban Çiçekleri konusu

Kılıç ( Akın Akınözü) ve Ela'nın  (Aslıhan Malbora) küçük yaşta başlayan aşkları yarım kalmıştır. Uzun yıllar sonra karşılaşan çocukluk aşklarının bilmediği bir şey ise araya giren yıllar ile birtakım srlar ortaya çıkmıştır. Büyük aile srlarına rağmen beraber olmak isteyen Kılıç ve Ela kendileri için yeni bir sayfa açmak isterler. Dizinin ilk bölümünde bu olaylara şahit olacağımız ilk bölümünde dizinin hikayesi yavaş yavaş başlar. 

Kaynak: HABER MERKEZİ