Salı daha haftanın başındayken çok yoruldum bu günlük tempodan sıkıldım diyenler ve Ramazan dolayısıyla oruç tutan ve zamanını dinlenerek geçirmek isteyenler için salı günü akşam televizyonda hangi diziler ve hangi ramzan programları ekranlara gelecek sizin için derledik. 

Aksiyon dizisi denince akla ilk gelen isimlerden olan Oktay Kaynarca'nın Atv'de 2 yıldır ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazan dizisi yeni bölümü ile saat 20.00'de Atv'de yayınlanacak. NOW TV'de Yabani ve TV8 ekranlarında Survivor All Star 2024 yarışma programı saat 20.00'de ekranlara gelecekler. 

Show Tv'nin yeni dizi Bahar bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

İlk yayınlandığı bölümden beri Salı gününün hatta haftanın reyting zirvesinin sahibi olan Bahar son bölümü ile insanları ekran başına kilitlemiş ve yine kendine ait olan bu yılın en yüksek ab reytingini almıştı. Son bölümde Bahar'ın final sahnesinde hastaneye istifa mektubunu vermesi ve dizinin orda bitmesi sosyal medyada büyük bir merak uyandırmıştı. Yeni bölümü heyecanla bekleyen dizinin severleri yeni bölümde ne olacağı konusunda çok meraklı. 

Ben dizi izlemek istemiyorum dizi insanı değilim diyenler içinde küçük bir yeşilçam filmi önerimiz var. 

Ah Nerede

1965 yapımı olan romantik komedi türünde bir filmdir. Başrollerini Tarık Akan ve  Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı filmin adı  Füsun Önal'ın "Ah Nerede" şarkısından esinlenerek almıştır.

2 Mayıs Perşembe günü TV’de hangi dizi, film ve programlar var? 2 Mayıs Perşembe günü TV’de hangi dizi, film ve programlar var?

Filmin konusu

İstanbul'a babaları tarafından okumak için gönderilen 3 kardeş hiçte babalarının tahmin ettiği gibi bir hayat yaşamamaktadırlar. Tıp Fakültesinde okuyan en büyük oğlu Ferit ( Tarık Akan) memleketinden bir kızla nişanlı olmasına rağmen yakışıklılığınında getirmiş olduğu avantaj ile zamparalık peşinde koşmaktadır. Eczacılık fakültesinde okuyan ortanca oğul Murat (Halit Akçatepe) ise tam bir kumarbazdır. En küçük oğul, mühendislik öğrencisi olan Ömer (Cengiz Nezir) ise, dönemin siyasi olaylarının tam göbeğindedir ve aileleri bu üç oğlunun yakında mezun olacağını zannetmektedir. Bu üç oğlan ise sürekli sınıfta kalarak değil mezun olmak daha derslerine tam odaklanamamış durumdadırlar. Ailelerinin bu gerçeği öğrenmesi üzerine gelişen olayla ile ortaya romatik komedi tadında bir yeşilçam filmi çıkmaktadır. 

Kaynak: HABER MERKEZİ