CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi partinin içindeki ulusalcıların rahatsızlığına neden oldu. Bu hafta bir araya gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinde masada hem iç hem de dış politika olacak. Yeni anayasa çalışmaları, ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler görüşmede en önemli maddeler olacak.

Enver Aysever, Özgür Özel ve Bülent Arınç arasında dostluk

Müzakere yapılmasına CHP içerisinde ulusalcı kanadı rahatsız ederken Enver Aysever, Özgür Özel ve Bülent Arınç arasında ahbaba varan dostluk olduğunu söyledi.

CHP lideri Özel'den emekli maaşı çıkışı: "Emeklinin maaşını önce asgari ücrete çıkaracağız" CHP lideri Özel'den emekli maaşı çıkışı: "Emeklinin maaşını önce asgari ücrete çıkaracağız"

Murat Karayalçın, Hikmet Çetin ve Altan Öymen Cumhurbaşkanı ile müzakere sürecini destekliyor

Aysever,

“Özgür Manisa’da anladığım kadarıyla senin en yakın ahbabın da Arınç’mış Arınç’ın kayınbiraderinin de partiye sen almışsın” dedi.

CHP’de müzakereye Eski Genel Başkanlardan bir tek Kemal Kılıçdaroğlu karşı gelirken, Murat Karayalçın, Hikmet Çetin ve Altan Öymen Cumhurbaşkanı ile müzakere sürecini destekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ