Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim fakültesi öğrencisi Simge KAHRAMAN'ın düzenlemiş olduğu bu konferansa Manisa İl Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Uzman Doktor Ümit ATMAN ve Avukat Betül DENİZ konuşmacı olarak katılım sağladı.

Konferansa katılım yoğun oldu

Flört Şiddeti konulu konferansa katılım oldukça yoğundu. Konferansa üniversite öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen konferans toplumdaki toplumsal farkındalığın yükseltilmesinde çok önemli bir başlangıç oldu.

Flört Şiddeti Konferansı Toplumsal Farkındalık Oluşturdu (2)

Konferans içeriğinde paylaşılan bilgiler

Düzenlenen konferansın içeriğinde, flört şiddetinin tanımı, belirtileri, etkileri ve önlenmesi konuları ele alındı. Konferans boyunca katılımcılara, gençler arasında çok sık rastlanan flört şiddetinin önlenmesi ve sağlıklı ilişkiler kurulması hakkında bilgiler paylaşıldı.

Toplumsal farkındalık geliştirildi

Konferansta konuşma yapan uzmanların yapmış oldukları sunumlar ve katılımcıların etkili soruları ile flört şiddeti hakkında toplumsal bir farkındalık geliştirildi.

İYİ Partili Başkan İksir, Anneler Günü'nde kadına yönelik şiddete dikkat çekti İYİ Partili Başkan İksir, Anneler Günü'nde kadına yönelik şiddete dikkat çekti

Muhabir: RESULENUR KANTAR