Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, seçim vaadini yerine getirdi.

Başkan Zeyrek'in sözü olan zorunlu kartlı sayaç uygulamasının kaldırılması, dün yapılan MASKİ Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısında oy birliğiyle kabul edildi.

Kartlı Sayaçtan Mekanik Sayaca Geçerken Uygulanması Gereken Adımlar Neler (5)

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü de mevcut kartlı sayaçtan mekanik sayaca dönüşüm sürecinin nasıl işleyeceğine dair açıklama yaptı.

Okçuluk’ta Manisa Türkiye Şampiyonu oldu Okçuluk’ta Manisa Türkiye Şampiyonu oldu

Kartlı Sayaçtan Mekanik Sayaca Geçerken Uygulanması Gereken Adımlar Neler (3)

Kartlı sayaçları kullanmak isteyenler devam edebilir

MASKİ'den yapılan açıklamada;

“Mevcut kartlı sayaç aboneleri talep etmeleri halinde artık mekanik sayaca geçebilecek. Kartlı sayaç kullanmaya devam etmek isteyen aboneler ise mevcut kartlı sayaçlarını kullanmayı sürdürebilecek. Manisalılar kullanacakları su sayaçlarını seçme özgürlüğüne sahipler.

Kartlı sayaç kullanıcılarının mekanik sayaca geçmek için ilk olarak Manisa Merkezde MASKİ Genel Müdürlüğü evrak kayıt birimine gelerek, ilçelerimizde ise MASKİ ilçe şefliklerinde bizzat dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. Manisalılar MASKİ evrak kayıt birimleri ve ilçe şefliklerinde bulunan dilekçeleri doldurarak başvurularını bizzat yapabilecekler. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından dönüşüm işlemleri yapılacaktır." denildi.

Kartlı Sayaçtan Mekanik Sayaca Geçerken Uygulanması Gereken Adımlar Neler (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR