Şehzadeler ve Yunusemre’de şebeke 6 saat sürecek olan elektrik kesintisinin nedeni şebeke yenileme çalışmaları olduğu gözüküyor. Şehzadeler ve Yunusemre’de bu 6 saatlik elektrik kesintisinden toplamda 10 mahallenin etkilenmesi bekleniyor.

Şehzadeler’de meydana gelecek elektrik kesintisi

Şehzadeler’de oluşacak olan elektrik kesintisinin yaklaşık 6 saat kadar sürmesi bekleniyor. Şehzadeler’de elektrik kesintisinin başlama saati 09.00 iken kesintinin bitiş saati 15.00 olarak gözüküyor. Şehzadeler ilçesinde meydana gelecek olan elektrik kesintisinden 5 mahalle etkilenecek. Bu mahalleler:

·         Tepecik Mahallesi

·         Tilkisüleymaniye Mahallesi

·         Selimşahlar Mahallesi

Başkan Balaban, Hıdırellez gününde Romanların isteğini kırmadı Başkan Balaban, Hıdırellez gününde Romanların isteğini kırmadı

·         Halıtlı Mahallesi

·         Tekeliler Mahallesi

24 Nisan Çarşamba Yunusemre elektrik kesintisi

Yunusemre’de 3049830 ID’li meydana gelecek olan elektrik kesintisinin ise toplamda 5 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Elektrik kesintisinin başlama saati Şehzadeler’deki gibi sabah saat 09.00 olarak gösterilirken, elektrik kesintisinin bitiş saati öğleden sonra 15.00 olarak gösteriliyor. İşte bu 6 saat sürecek elektrik kesintisinden etkilenen mahalleler:

·         Yağcılar Mahallesi

·         Karaali Mahallesi

·         Gürle Mahallesi

·         Bağyolu Mahallesi

·         Muradiye Mahallesi

Muhabir: ÖZGE AY