Bu yıl 484’üncü kez düzenlenen Uluslarlarası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Sefo Cumhuriyet Meydan'ında Manisalılara muhteşem bir gece yaşattı.

Manisada Sefo Konseri (18)

Binlerce Manisalının katıldığı konser tam bir karnaval havasında geçti. Konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ve kızı Nehir Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay takip etti.

Manisada Sefo Konseri (12)

Konser sırasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay sahneye çıktı. Sanatçı Sefo'ya çiçek ve mesir macunu takdim etti.

Manisada Sefo Konseri (7)

Küçük bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Manisalılara seslendi. Sözlerine festivalin hayırlı olmasını dileyerek başlayan Durbay;

"Söz verdik, Manisa’yı gençliğin ve festivallerin kenti yapmaya. Kıymetli sanatçımız Sefo’ya teşekkür ediyorum ve festivalimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay''ın konuşmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek konuştu.

Başkan Ferdi Zeyrek,

“Ben de inanın ki çok eğleniyorum. Sefo bu akşam Manisa’mı kırdı geçirdi. İyi ki geldin. Bundan sonra Sefo gibi birçok ünlü sanatçımız Manisa’mızda olacak. Artık hep birlikte çok eğleneceğiz, çok mutlu olacağız, hep güleceğiz” ifadelerini kullandı. 

Manisada Sefo Konseri (9)

Konser'de Sefonun hayranları sefoya sürpizler yaşattı.  Minik bir kız çocuğu Sefoya mektup uzattı. Sefo'da küçük hayranının mektubunu aldı. Aradan bir süre geçince minik kız çocuğunu sahneye alan Sefo, minik hayranıyla 'Bilmem mi' şarkısını söyledi. Küçük hayranı verdiği mektupta konseri çizdiğini söyledi.

Manisada Sefo Konseri (2)

Konser sırasında 12 yaşlarında bir erkek çocuk hayranı kendi elleriyle toplayıp getirdiği erikleri Sefo'ya "içine sevgimi kattım" diyerek verdi. Erikleri alan Sefo ardından küçük çocuğa teşekkür etti.

Manisa’da Şiir Günleri etkinliği gerçekleştirildi Manisa’da Şiir Günleri etkinliği gerçekleştirildi

Manisada Sefo Konseri (13)

Konser boyunca başkanların da alanda konseri dinledi ve gece boyunca gençlerin eğlencesine eşlik etti.

Muhabir: RESULENUR KANTAR