Manisa'nın Şehzadeler ve Sarıgöl ilçesinde 2 Mart Cumartesi günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Manisa'da 2 Mart Cumartesi günü, Manisa'nın Şehzadeler ve Sarıgöl İlçesinde planlanan şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi gerçekleşecek. Şehzadeler ve Sarıgöl'de hangi mahallelerde kesinti olacak ve ne kadar sürecek?

Şehzadeler'de yaklaşık 6 saat sürecek bir kesinti yaşanacak. Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek olan kesinti saat sabah 10.00'da başlayacak ve 16.00'ya  kadar sürecek. 

Şehzadeler'de saat 10.00'da başlayan ve 12.00'ye kadar sürecek elektrik kesintisinden hangi mahalleler etkilenecek? Şehzadeler'de meydana gelecek olan elktrik kesintisinde en çok Çamköy mahallesi etkilenecek.

Şehzadeler elektrik kesintisi;

  • Çamköy

Manisa'nın Sarıgöl İlçesinde 25 Şubat Pazar günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle  farklı bölgelerde elektrik kesintisi meydana gelecek. Meydana gelen elektrik kesintilerinden en çok Sarıgöl ilçesine bağlı olan Karacaali ,Kızılçukur ve Günyaka mahalleleri etkilenecek.

Sarıgöl ilçesinde meydana gelecek elektrik kesintisi 6 saat sürecek. Saat 10.00'da başlayacak olan elektrik kesinrisi 16.00'ya kadar devam edecek.

Sarıgöl'de  Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle meydana gelecek olan elektrik kesintileri nereleri etkileyecek?

Karacaali mahallesindeki elektrik kesintisi hangi sokakları etileyecek?

Karacaali mahallesindeki elektrik kesintileri;

  • Karacaali ( Karacaali Köyü Yolu Karacaali Köyü İç Yol MERKEZ Karacaali Okul Yolu Karacaali İç Yol Karacaali İç Yolu Patika karacaali köy yolu karacaali köy iç yolu karacaalimerkez sok. Karacaali Köyü Yolu Karacaali Köyü İç Yol MERKEZ Karacaali Okul Yolu Karacaali İç Yol Karacaali İç Yolu Patika karacaali köy yolu karacaali köy iç yolu karacaalimerkez sok. KARACAALİ KÖY İÇ YOLU merkez sok. )

Kızılçukur mahallesindeki 6 saatlik elektrik kesintisi hangi sokakları etileyecek? 

Kızılçukur mahallesindeki elektrik kesintileri;

  • Kızılçukur ( Deprem Deprem İç Yol Deprem İç Yolu Kızılçukur Kızılçukur Köyü Yolu Kızılçukur Köyü İç Yol Kızılçukur Köyü İç Yolu Mezarlık Mezarlık İç Yolu Orta Orta İç Yolu Patika keskin sokak KESKİN SOK. )

Günyaka mahallesindeki 6 saatlik elektrik kesintisi hangi sokakları etileyecek? 

Günyaka  mahallesindeki elektrik kesintileri;

  • Günyaka ( TAŞDİBİ TAŞDİBİ sarıpınar sok. günyaka sok. günyaka-köy içi DEDE Günyaka İç Yolu Günyaka Köyü İç Yolu Günyaka Köyü Yolu Günkaya Köyü İç Yol Gün Kaya Köyü İç Yol )

Sarıgöl'deki elektrik kesintisinden en çok bu ç mahalle etkilenecek olsada 3 farklı mahallede daha elektrik kesintisi meydana gelecek.

Sarıgöl'deki elektrik kesintileri;

  • Dadağlı ( kızılcukur beyler sokak )
  • Beyharmanı ( beyharmanı iç yolu BEYHARMANI Beyharmanı İç Yolu MERKEZ )
  • Alemşahlı ( alemşahlı köy iç yolu )

Başkan Zeyrek'ten Anneler Günü mesajı Başkan Zeyrek'ten Anneler Günü mesajı

Kaynak: ÖZGE AY