Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencileri ‘Akran Buluşması’nda bir araya geldi. 

Konferans Salonunda gerçekleşen programın moderatörlüğünü 4. Sınıf öğrencisi Ezgi Doğan yaparken, 1. Sınıf öğrencisi Timur Duman, 2. Sınıf öğrencisi Simay Pekşen, 3. Sınıf Öğrencisi ve YÖK Kalite Elçisi Neslişah Ünver, 3. Sınıf öğrencisi ve Gönüllü Lider Halil Acar, 4. Sınıf öğrencisi Mehmet Akif Atasoy konuşmacı olarak yer aldı.

Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı mezunlarını verdi Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı mezunlarını verdi

Manisa’da Cbü’lü Öğrenciler ‘Akran Buluşması’ (3)

Öğrencileri konferans gerçekleştirdikleri için tebrik eden MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kadir Yıldız,

“Bizler istedik ki Spor Yöneticiliği okuyan öğrencilerimiz konuşsun, akranlarıyla tecrübelerini, deneyimlerini paylaşsın. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Manisa’da Cbü’lü Öğrenciler ‘Akran Buluşması’ (1)

Ayrıca programda spor branşları, Mavi Diploma, Erasmus, Öğrenciyken ne gibi iş ve staj imkanları var gibi konular ele alındı.

Manisa’da Cbü’lü Öğrenciler ‘Akran Buluşması’ (6)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK