Manisa'da 18 Nisan Perşembe günü şebeke yenileme ve bakım çalışmalarından dolayı Yunusemre ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. 

Manisa’da 18 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi Yunusemre ilçelerinde olacak. Yaşanacak olan elektrik kesintisinin en az 3 en fazla 6 saat sürmesi bekleniyor.

Yunusemre ilk elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanacak olan ilk elektrik kesintisinin tek bir mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Yaşanacak olan elektrik kesintisinde hangi mahalleler etkilenecek? Kesinti saat 09.00’dan 12.00’ye kadar olacak. İşte 3 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Bağyolu

Yunusemre ikinci elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanacak olan ikinci elektrik kesintisinin 17 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Yaşanacak olan elektrik kesintisinde hangi mahalleler etkilenecek? Kesinti saat 12.00’den 15.00’e kadar olacak. İşte 3 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Üçpınar

·         Muradiye

·         Atatürk

·         Mareşal Fevzi Çakmak

·         Beydere

Türkiye Emekliler Derneği'nden büyük jest Türkiye Emekliler Derneği'nden büyük jest

·         Evrenos

·         Gürle

·         Karaali

·         Şamar

·         Sarınasuhlar

·         Yağcılar

·         Küçüksümbüller

·         Avdal

·         Bostanlar

·         Çamlıca

·         Gülbahçe

·         Kocakoru

Yunusemre üçüncü elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanacak olan üçüncü elektrik kesintisinin 1 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Yaşanacak olan elektrik kesintisinde hangi mahalleler etkilenecek? Kesinti saat 10.00’dan 16.00’ya kadar olacak. İşte 6 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler

·         Asmacık

Muhabir: ÖZGE AY