Her kişi annesinden doğarken insan olarak doğar. Daha sonrasında önce ailesi sonra çevresi ve eğitim hayatında ki eğitimcileri o doğan çocuğun kişinin nasıl bir insan olacağında çok büyük önem taşır.

Ağaç yaş iken eğilir atasözümüzü burada işleyebiliriz. Ya kalbinde rahmet, merhamet, vicdan tohumları ekilir ya da bunların dışında kalanlar o minik bedenin ruhuna işler ki bunu bu kötülükleri dünyanın gözünün içine baka baka İsrail yapmaktadır.

İşte tam da bu anlamda kalbi merhametle dolu olan 23 minik yüreğin kendilerinin yazdıkları 4 adet şiirden oluşan bir adet şiir kitabı okuyucularıyla buluştu. 23 Yıldızdan Mısralar ismiyle kitap kurtlarının huzuruna çıkan eserin oluşmasında en büyük etken bir çocuğun hayatta ki en büyük şansı olan ilkokul öğretmeni olan Nurten Gök hanımdır.

MY Kolej 4-B öğrencileri tarafından hazırlanan bu eşsiz çalışmanın en önemli kısmı ise kitaptan elde edilecek gelirin Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde Lösemi tedavisi gören çocuklara bağışlanacak olması. 

Minik kalplere sadece kazanmanın elde etmenin başarı olmadığını esas kazanımın ve başarının paylaşmak olduğunu bir insanın insan olabilmek için vicdan sahibi olması gerektiğini başkasının acısını içinde duyabiliyorsa o zaman insan olunduğunu anlatan ve bunun akademik başarının da önünde olduğunu vurgulayan eğitimcilerimizin var olduğunu bilmek gelecek nesiller için bizlere güven veriyor. Bu şiarla öğrencilerine canım kuzularım diyerek seslenen kendi çocuklarından ayırt etmeden yaramazlıklarına katlanan Nurten Gök öğretmenimize biz de buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki bizim öğretmenimiz olmuş iyi ki çocuklarımız onun gibi hem akademik anlamda başarı hem de kalbi ve vicdanı olan bireylerin olmasında ki en büyük payın sahibidir.

Şimdi bize düşen bu minik kalplerin ümitlerini kırmadan onlara destek vermektir. Bunun için de 23 Yıldızdan Mısralar isimli Şiir Kitabını satın almamız gerekir ki bizim de bu hayır yarışında bir katkımız olsun. 

Şiir Kitabından almak için 0 236 302 06 06 numaralı telefondan MY Kolej Manisa Kampüsünü arayarak 4-B Sınıfı öğrencilerinin çıkardığı 23 Yıldızdan Mısralar isimli Şiir Kitabından almak istediğinizi söyleyip ayırtmanız yeterli olacaktır. Kitabı Okuldan temin edebilirsiniz. Kitabımızın ücreti 200 TL’dir ve gelirin tamamı başta da belirttiğim gibi Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde Lösemi tedavisi gören çocuklara bağışlanacaktır.

HAYDI MANİSA

ŞİMDİ BU KALPLERİ KENDİLERİNDEN GÜZEL ÇOCUKLARA DESTEK OLMA ZAMANIDIR.

Selam, Dua ve Muhabbetle.