Semih Balaban ve Mehmet Çerçi arasındaki eşya gerilimi sürüyor Semih Balaban ve Mehmet Çerçi arasındaki eşya gerilimi sürüyor

Alaşehir’de 2 farklı kesinti ID’si ile yaklaşık 4 ila 6 saat arasında sürecek elektrik kesintileri yaşanacak. Meydana gelecek olan elektrik kesintilerinin yaklaşık olarak 4 ila 6 saat arasında sürmesi bekleniyor. 2 farklı kesinti ID’si ile gerçekleşecek olan elektrik kesintisinin nedeni şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olacak. Meydana gelecek olan elektrik kesintisinin 3 mahallenin etkilemesi bekleniyor.

Alaşehir’de meydana gelecek elektrik kesintisi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde meydana gelecek olan elektrik kesintisinin 3 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Alaşehir’de meydana gelecek olan ilk elektrik kesintisi sabah saat 09.00’dan öğleden sonra saat 13.00’e kadar sürecek. Sabah saat 10.00’da başlayacak olan elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Yeşilyurt Mahallesi

Alaşehir’i etkileyecek ikinci elektrik kesintisi

Alaşehir’i etkileyecek olan ikinci farklı kesinti ID’si ile meydana gelecek elektrik kesintisinden 2 mahallenin etkilenmesi bekleniyor. İki farklı mahalleyi etkileyecek olan elektrik kesintisi saat 10.00’dan 16.00’ya kadar sürecek. İşte Alaşehir’de 6 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek olan iki farklı mahalle:

·         Azıtepe Mahallesi

·         Soğukyurt Mahallesi

Muhabir: RESULENUR KANTAR