Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu temsili olarak öğrencilere devretti.  Öğrenciler Başkan Balaban’dan lunapark, eğlence merkezleri, okulları için destek, güzel yaşam alanları istedi 

Başkan Balaban’ Koltuğunu Çocuklara Devretti  (1)

Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı

 “İstekleriniz bizim için emirdir” diye Başkan Balaban, 23 Nisan’ın dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu vurgu yaptı. Balaban sözlerine şöyle devam etti: 

 “Kurucumuz ve Kurtarıcımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımızla güzel duygular yaşadık. Hepsi bizim göremediğimiz düşünceleri o güzel dünyalarında bize anlattılar. Ben başta kendi çocuklarımız olmak üzere tüm dünyadaki çocuklara ve onları yetiştiren annelere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Gününüz kutlu olsun çocuklar. Ben de sizi kutluyorum. Buraya neşe kattınız” 

Başkan Balaban’ Koltuğunu Çocuklara Devretti  (4)Başkan Balaban’ Koltuğunu Çocuklara Devretti  (5)Başkan Balaban’ Koltuğunu Çocuklara Devretti  (6)Başkan Balaban’ Koltuğunu Çocuklara Devretti  (3)

Muhabir: RESULENUR KANTAR