17 Nisan Çarşamba günü televizyonda hangi diziler var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV ekranlarında hangi dizi ve yarışma programları var? İşte 17 Nisan Çarşamba televizyonda neler var...

19 Nisan Cuma TV’de hangi dizi ve programlar var? 19 Nisan Cuma TV’de hangi dizi ve programlar var?

Yorucu bir günün sonunda eve gidince yorgunluğunuzu atarak izleyeceğiniz dizi ve programları sizin için derledik.

Başrollerini Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven gibi isimlerin paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizilerinden Taş Kağıt Makas bugün saat 20.0'de yeni bölümü ile ekranlarda olacak. 

Başrollerini  Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'ın paylaştığı her hafta izleyici tarafından dikkatle izlenen Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlarda olacak.

Başrollerini Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu’nun paylaştığı NOW TV'nin izleyiciler arasında büyük yankı uyandıran ama son günlerde reytinglerinde düşme olan dizisi  Şahane Hayatım bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlarda izleyicilerle buluşacak.

Boşrolünde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey, Çağrı Şensoy’un paylaşmış olduğu Atv'nin 5 yıldır ekranlarda olan tarihi dizisi Kuruluş Osman bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ