9  günlük bayram tatilinde çoğu TV kanalı dizilerinin bu hafta yeni bölümünü yayınlamamıştı. Sizler için bugün hangi TV kanalında hangi dizi var araştırdık...

Bugün Bayram tatilinin bitmesine kısa bir süre kala hangi TV kanalında  hangi programların yeni bölümü ekranlara gelecek. 

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ekranlara 1 hafta ara veren diziler yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başlıyor. 

Show Tv'nin cumartesi günü klasiği olan Ali Sunal'ın sunumu ile yıllardır ekranların vazgeçilmez programı olan Güldür Güldür Show bayram tatilinde TV izlemek isteyenler için ekranlara gelecek. 

Bugün ne izlesem| 20 Nisan TV'de ne var? Bugün ne izlesem| 20 Nisan TV'de ne var?

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kardeşlerim bugün saat 20.00'de tekrar bölümleri ile ekranlara gelecek. 

Kanal D'nin iddialı dizisi Taş Kağıt Makas, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayın hayatına 1 hafta ara veren dizilerden biri oldu. Bugün saat 20.00'de yayınlanacak tekarar bölümleri ile ekrana gelecek. 

NOW TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım, bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek ama bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak olan tekrar bölümü ile izleyenleriyle buluşacak. 

TRT 1'in vazgeçilmez dizisi ekrandan izlerken bile içimizi sıcak bir duygu kaplayan Gönül Dağı, bu akşam terkara bölümü ile ekranlanrda yayınlanacak. 

Star Tv'de bugün hiç bir dizisinin tekra yayını olamayacak. Star Tv onun yerine Hayalimdeki Düğün isimli bir yabancı sinema filmi yayınlayacak. 

TV8 denince akla ilk gelen yarışma olan Survivor All Star 2024 yeni bölümü ile saat 20.00'de ekranlara gelecek. 

Kaynak: HABER MERKEZİ