Çarşamba günü akşam vakti hangi dizinin yeni bölümü var ve hangi yarışma programları var sizler için araştırdık. İşte 3 Nisan Çarşamba TV yayın akışı...

Bu haftaki bölümünde yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazaya gönderme yapacak olan Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas  saat 20.0'de Kanal D ekranlarında yeni bölümü ile yer alacak. 

1 Mayıs 2024 Çarşamba TV yayın akışı… Bu akşam TV kanallarında hangi dizi, film ve programlar var? 1 Mayıs 2024 Çarşamba TV yayın akışı… Bu akşam TV kanallarında hangi dizi, film ve programlar var?

Başrollerini  Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'ın paylaştığı her hafta dikkat çekici hikayesiyle ekranlarda yer alan Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

NOW TV'nin sosyal medyada büyük yankı uyandıran ama son günlerde  reytinglerde istediğini elde edemeyen dizisi  Şahane Hayatım bugün saat 20.00'de yeni bölümleri ile ekranlara gelecek.

Boşrolünde Burak Özçivit'in olduğu Atv'nin 5 yıldır ekranlar'da tarihi dizisi Kuruluş Osman bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

'Ben dizi izlemek istemiyorum' diyenler için ise TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması Survivor All Star 2024 bu akşam saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

Kaynak: HABER MERKEZİ