Survivor All Star'da yarışma hız kesmeden devam ediyor. Reyting rekortmeni yarışmanın 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Yunus Emre'nin Poyraz ve Yasin'le gerildiği görüntülerde, çığlık seslerinden sonra yayına ara verildi. O anlar ise sosyal medya da gündem oldu. 

15 Mayıs 2024 Çarşamba TV Yayın Akışı 15 Mayıs 2024 Çarşamba TV Yayın Akışı

TV8'in reyting rekorteni olan yarışması Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın erakla beklenen 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yunus Emre ile Yasin'in kavgası dikkat çekti. 

Acun Ilıcalı'nın sevilen programı Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın merakla beklenen 26. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yasin "Emre" diye seslendi. Yunus Emre "Ne var?" diyerek tepki verdi. Yasin, Yunus Emre'ye "Yeter ya" deyince Yunus Emre bir anda sinirlendi ve kızmaya başladı.

Bu olaylardan sonra Survivor All Star'da ortam bir anda gerildi. Fragmanın sonunda ise konseyde kavga görüntüleri yer aldı. Yunus Emre'nin kızgın bir şekilde "Sen bana konuşamazsın" dediği anların görüntüleri verilmezken olay ile ilgili detaylar merak edilmeye başlandı. 

SÖZLER OLAY OLDU

Görüntüler verilmezken fonda şu sözler dikkat çekti:
-Sen bana böyle konuşamazsın o parmağını indir
-Bizi dışarı çıkarın bana konuşabiliyor mu?
-Ya dışarı gelsem ne olur
O sırada çığlıklar da ekrana yansırken sosyal medya da yarışmayı izleyen bir sürü insan Yunus Emre'nin Poyraz ya da Yasinle kavga ettiğini iddia etti. 

Fragman da bölüm boyu gerginliklerin yaşandığı görüldüğü bölmde Konseyde ortam gerilince yayına ara verildi. Acun Ilıcalı'nın o anlar da "Arkadaşlar konseye 15 dakika ara veriyorum bir sakinleşelim" dediği dikkat çekti.


Konseyde ortam gerilince yayına ara verildi.

Kaynak: MELİS BAYRAM