Manisa’nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde 25 Nisan Perşembe günü yaşanacak olan elektrik kesintisinin sebebinin şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olduğu gözükürken, meydana gelecek olan bu elektrik kesintilerinin yaklaşık olarak 6 saat devam edeceği gözüküyor. Bu ilçelerde yaşanacak olan elektrik kesintisinden 9 mahallenin etkilenmesi bekleniyor. İşte Şehzadeler ve Yunusemre’de yaşanacak olan elektrik kesintileri…

Şehzadeler’de 6 saat devam edecek elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde meydana gelecek olan elektrik kesintisinden 6 mahalleyi etkileyecek. Şehzadeler ilçesinde meydana gelecek olan elektrik kesintisi sabah saat 09.00’dan öğleden sonra saat 15.00’a kadar devam etmesi bekleniyor. İşte bu 6 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek mahaller:

·         Tepecik Mahallesi

·         Tilkisüleymaniye Mahallesi

·         Selimşahlar Mahallesi

·         Halıtlı Mahallesi

Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı

·         Tekeliler Mahallesi

·         Sancaklıbozköy Mahallesi

Yunusemre’yi etkileyecek elektrik kesintileri

Yunusemre’yi etkileyecek elektrik kesintilerinin Şehzadeler’deki elektrik kesintisi gibi yaklaşık olarak 6 saat kadar sürmesi beklenirken, bu 6 saatlik elektrik kesintisinin 3 mahallede yaşanması bekleniyor. 3 farklı kesinti ID’si ile oluşacak olan elektrik kesintilerinin nedeninin şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olduğu biliniyor. Kesinti saat 09.00’dan 15.00’e kadar sürecek. İşte Yunusemre ilçesinde meydana gelecek olan elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Küçükbelen Mahallesi

·         Osmancalı Mahallesi

·         Kozaklar Mahallesi

Muhabir: RESULENUR KANTAR