Depresyon kaygı ve uykusuzluğa son alternatif tıp bitkilerin mucizesini yaşayın.

Karamsarlık! Üzüntü! Umutsuzluk! Uykusuzluk mu, çekiyorsunuz?

Ya da sabahları yorgun mu kalkıyorsunuz?

Canınız hiçbir şey yapmak istemiyor, yataktan  zorla mı kalkıyorsunuz? Sürekli uyku hali mi çekiyorsunuz? Hayat size sadece rutinleri içerisinde sıkıcı mı gelmeye başladı. Şimdi sizlere harika önerilerim olacak ve kendinizi çok daha mutlu hissedeceksiniz.

Her zaman söylerim ne giydiğinin, ne yediğinin, ne söylediğinin senin için son derece önemi var. Her sabah ılık bir duş alın ve en son duştan çıkmadan evvel bir maşrapanın içerisine bir yemek kaşığı kaya tuzu atın, en son bu suyla durulayın. İçerisindeki minerallerle ve kaya tuzunun enerjisi ile tüm negatif düşünceler vücudumuzdan gidecektir. Aynı zamanda nazara da çok iyi gelir yorgunluğu üzerinizden atmanızı sağlar. 

Şimdi aynanın karşısına geçin ne kadar güzel olduğunuzdan bahsedin, hayatın sizi beklediğini ve sizin de bu hayatı yaşamak için sabırsızlığınızdan bahsedin, kendinizi ikna edene kadar söyleyin. Eğer bir bayansanız güzel bir makyaj yapın, eğer erkekseniz saçlarınızı tarayın, tıraş olun, parfümler sürünün. Size önereceğim en güzel terapi kokusu yasemin ve gül kokusudur, içerisindeki etken maddelerle ruhunuzu rahatlatacaktır. Bileğinize damlattığımız 3-4 damla yasemin ya da gül yağını derin nefesler alıp mum üfler gibi dışarı bırakın. Bunu en az 3-4 kez yapın, şimdi size o harika alternatif tıp bitkisini vermeden önce kısacık bir bilgi vermek istiyorum.

Lokman hekim kimdir ondan bahsetmek istiyorum. Lokman hekim tıp alanında hekimliğin atası olarak tanınır Kur'an-ı Kerim'de bile adı aynı adlı sürede iki kez geçen Lokman hekim hastalara bitki ve ruhu da sözleriyle hitaben alternatif tıbbın babasıdır. 

Melisa oğul otu hiç duydunuz mu bilmiyorum ama bitki floryası yönünden zengin olan ülkemizde yetiştirilen bu bitki içerisinde bulunan etken maddeler tanen reçine ve uçucu yağlarla mutluluk hormonu yani endorfini tetikleme de en büyük etkendir. 

Kullandığınız tüm ilaçları hadi atın bir kenara onların vücudumuzda yarattığı tüm toksinlerle birlikte unutun gitsin kendinizi doğanın kucağına bırakın. Melisa oğul otu depresyonda kullanılan ilaçların ham maddesidir. Bir bardak içerisinde 4-5 yaprak oğul otu diğer adı Melisa official bırakın ve üzerine kaynar suyu döküp 5 dakika demleyin. Asla sıcak tüketmeyin, sıcak olarak tüketilen Melisa mide iltihaplanmasına neden olur. Tüketmek için en az 7-8 dakika geçmesini bekleyin, sabah akşam bu çayı demleyip tüketelim. 4-5 gün içerisinde mutluluk hormonlarını yeniden çalışacak beyninizi ve vücudunuzu ödüllendirecek tekrar eski mutlu günlerinize dönmenize yardımcı olacak.

En güzel doğal reçete yani drogtur ve her gün mutlaka kendinizi topraklandırmaya özen gösterin, çıplak ayaklarla toprakta 15 dakika yürüyün. Yürürken ruhunuza iyi gelecek müzikler dinleyin ama sözleri olmasın. Bana sorarsanız sadece ney sesi dinleyebilirsiniz ve yürürken en mutlu olduğunuz anları düşünerek, onlara odaklanarak derin derin nefesler alın doğal yürüyüşü yapın. Enerjisi yüksek olan yerler ormanlarımızın çalışmasını sağlayacak mesela şelaleler enerji yönünden en yüksek yükleme yapan yerlerdir kafeinli içeceklerden mutlaka uzak durun kola, nescafe asla tüketmeyin. Günde bir fincan kahveden fazla kahve içmeyin. 

Hayatınızda her şeyin azı karar çoğu zarar sözünü asla unutmayın.

Yüzünüzden tebessüm gönlünüzden huzur hiçbir zaman eksik olmasın, her birinize sevgiler, saygılar