Gençliğimizde gençlik katacak bedenimize güç verecek aynı zamanda da ilahi olana rabb'imimize bağlanmamıza daha da katkı verecek bir sırdan bahsedeceğim.
Nasıl ki Rabbimize daha iyi bağlanacağız ibadet mi ediyoruz ki yerken bağlanacağız dediğinizi duyar gibiyim
Dna'mıza kayıtlı olan bu iki yiyecek günümüzde hala ilk günkü gibi kalan tohumu ata tohumumuz olan herhangi bir GDO karışmayan bizim DNA vibrasyonlarımızı bozmayan harika 2 yiyeceğn birleşiminden bahsedeceğim
Her ikisini birbirine bağlayan tin süresi aklı olanlara Baki kalacak şekilde şifa vereceğini yemin etmiştir.
Öyleyse biz de gelin bu ikisi ile ruhumuza bedenimize şifa verelim
Zeytin ağacı ilaç olmadan ilaçlanmayan uzun süreler sağlığını koruyabilen özel ağaçlardandır.
Yapılan araştırmalara göre zeytin çekirdeğinin içerisinde oliverapim denilen bir madde bulunmaktadır ağaca sağlamlığı veren bu madde bizim vibrasyonlarımızda da özdeştir.
Zeytinyağı hiçbir madde karıştırılmadan çekirdekleri ile beraber kendi suyunu çıkartır bunu hatta zeytin suyu da denilir Zeytinyağında, yağ asitleri, vitaminler, mineraller, polifenoller gibi 230’a yakın bileşen bulunur.
Zeytinyağındaki polifenoller, antioksidan özelliği sebebiyle insan sağlığı açısından büyük önem taşır. Antioksidanlar, vücut hücrelerini korur, kronik hastalık, kalp rahatsızlıkları ve iltihaplanma riskini azaltmaya yardımcı olur. Zeytinyağının güçlü bir antioksidan kaynağı olmasını sağlayan diğer bileşen ise E vitaminidir.
Zeytinyağının içerisinde çok büyük oranda bulunan oleik asit de tekli doymamış yağdır. Oleik asit, kalp sağlığını korumaya, LDL yani kötü kolesterolün düşürülmesine, HDL yani iyi kolesterolün yükselmesine yardımcı olur. Ayrıca yağın oksidasyon yani oksijene bağlı olarak bozulmasını da önleyen de Oleik asit tır.
İçerisindeki e vitamini güçlü bir antioksidandır e vitaminin faydalarına girip Google'dan da bakabilirsiniz çünkü burada her birinin açılımını yaparsan bu yazıyı bir hafta değil 15 hafta yazsak bitiremeyiz o yüzden ben direkt sizler için o dediğim iksirden bahsetmek istiyorum
Ben kendimi bir kiloluk cam kavanozun içerisinde yapıyorum çünkü uzunca bir süre en azından bana yetiyor her sabah aç karnına bu iksirden alıp güne onunla başlıyorum.
Küçük Küçük doğranmış incirlerin üzerine saf zeytinyağı ile dolduruyorsunuz
Karanlık bir ortamda 21 gün bekletilen incir ve zeytinyağı ikilisi her derde deva olacak.
incir içerisindeki yüksek protein, mineral ve vitaminler sayesinde hücre yenilenmesini sağlayarak kolesterolün kana karışmadan vücuttan atılmasını sağlıyor.

Gribal enfeksiyonların önlenmesinde de önemli bir yere sahip olan kuru incir, sindirimi de kolaylaştırıyor. İçerisindeki “benzaldehit” isimli madde ile kanserli hücrelerin büyümesine engel oluyor.
Yüksek tansiyonun bilinen en doğal çarelerinden biri olan kuru incir, aynı zamanda göz sağlığının korunmasında ve prostata iyi gelen besinler arasında yer alır bu her iki mucizevi bitkiyi karıştırdığımız zaman vücudumuzdaki gençlik dirilik ve hücrelerin yenilendiğini hissedeceksiniz deneyin ve görün bunu 3 ay ya da 5 ay değil bence ömür boyu her sabah almalısınız bağırsaklar vücudumuzun asıl beyni olarak geçer bağırsak sistemimizi özellikle düzene soktuğu için her şey otomatikman olması gerektiği gibi olacaktır. Her şeyin olması gerektiği gibi olduğumuz bir dünyada her birinize sevgiler saygılar şifada kalın mutlu kalın huzurda kalın.