5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var? 5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var?

Hafta sonu akşam vakti boş vakitlerinde televizyon izlemek isteyenler için 6 Nisan Cumartesi günü TV kanallarında hangi dizler var sizler için araştırdık....

Hafta içi yoğun tempoyla çalışan ve hafta sonu azda olsa dinlenmek isteyenler ve televizyon izleyerek kafa  dağıtmak isteyenler için hangi elevizyon kanalında hangi dizi ve programlar varsizler için derledik.

Atv'nin sosyal medya'da büyük bir kitlesi olan sevilen dizi Kardeşlerim bugün saat 20.00'de yayınlanacak yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

Kanal D'nin 3 sezondur yayın hayatına devam eden ve bu sezon için final kararı verdiği dizisi Üç Kız Kardeşler saat 20.00'de yeni bölümlü ile ekranlara gelecek.

Eski zamanlara özlem duymamızı sağlayan sıcak bir köy ortamında geçen ve cumartesi denince ilk akla gelen dizi olan Gönül Dağı bugün saat 20.00'de yayınlanacak olan yeni ölümü ile ekranlara gelecek. 

NOW TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım dizisi geçen hafta reytinglerde yaşadığı ufak yükselme ile sezon sonuna doğru kanala yeşil ışık yakmıştı. Soyal medyada Selvi Boylum Al Yazmalım filmine benzetilen dizi İnci'nin gerçek aşkı Mert'i mi  yoksa 7 senedir çocuğuna babalık yapan Mustafa'yı mı seçecek soruları ile sık sık gündee gelemeye devam ediyor. 

Geçen hafta yayınlan bölümün son sahnesinde 7 yıl sonra Amerika'dan dönen Mert'in kaza yapması ile bitmişti ve izleyenlerde merak uyandırmıştı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ