İlkbahar havasının Manisa'da yavaş yavaş kendini göstermeye başlamasıyla birlikte Manisalılar pazar günü dışarıya akın etti.

Manisalılar Güneşli Havanın Tadını Çıkartıyor (3)

Bugün (17 Mart Pazar) Manisa'da güneş yüzünü gösterdi ve Manisalılar güneşli bir günün keyfini çıkartıyor. Güneşin sıcaklığı ile birlikte Manisa'da güzel ve sıcak bir hava boy gösterirken Manisalılar parklarda, kafelerde ve açık alanlarda vakit geçirerek güzel havanı tadını çıkartıyor.

Manisalılar Güneşli Havanın Tadını Çıkartıyor (2)

Başkan Balaban’a ilk halk gününde yoğun ilgi Başkan Balaban’a ilk halk gününde yoğun ilgi

Ramazan dolayısıyla oruç tutan vatandaşlar bu güzel havanın tadını parklarda gölgelik bir yerlerde oturarak vakit geçirmeye başladılar.

Manisalılar Güneşli Havanın Tadını Çıkartıyor (4)

Manisalılar hafta içi yoğun iş temposunun ardından resmi tatil olan pazar günüde kendilerine vakit ayırarak günlük hayat stresinden uzaklaşıp güneşin tadını çıkarmanın keyfini yaşıyor. 

Manisalılar Güneşli Havanın Tadını Çıkartıyor (5)

Manisalı vatandaşlar çocuklarıyla beraber parklara akın etti. Çocuklar parklarda oyun oynarken yetişkinler çocuklarını izlemek için parkın yeşil alanlarında güneşli havanın tadını çıkartıyor. 

Manisalılar Güneşli Havanın Tadını Çıkartıyor (1)

Manisa bugün güneşin parlaklığı ve sıcaklığı ile pozitif bir enerji ile dolup taşıyor. Manisalı vatandaşlar bu güneşli havada dışarıya çıkarak keyifli bir gün geçiriyorlar.

Manisalılar Güneşli Havanın Tadını Çıkartıyor (6)

Muhabir: ÖZGE AY