Yok mu hayallerin,?
Yarın kendini nerede görmek istersin?
İleride ya da şimdi neyi başarmak isterdin...? Şimdi kendinle samimi içten bir şekilde sormanı istiyorum acaba başarına kendine engel koymuş olabilir misin?
Kaç kere kendine yapamazsın, başaramazsın bu konuda yetersizsin, donanımsız diyerek kendini ezdin.
Kaç kez hedeflerine birisine anlattığın bahsettiğin zaman sana yapamazsın dediler hadi gerçekçi ol kırılmadı mı umutların yıkılmadımı inançların kaç kez hedeflerinden bu şekilde vazgeçtin.
Aslında ne çok istiyordun hayalini kuruyordum bir hedefin bir amacın vardı sana onun hayalini bile kurmak yetiyordu mutlu etmesini sana bir sır vereyim içinde o mutluluğu hissettiğin o an var ya o an orası senin kaderin Rabbimin Rabbimin ilahi düzeneğinde olman gerektiği yerde yürü düğünün göstergesidir ne icatlar var aslında senin düşünüp de başkasının düşünemediği ama sen sanıyorsun ki bunu kesin birileri daha evvel düşünmüştür bulmuştur o kadar kolay şey neden düşünür Memiş olsun ki en güzel icatlar nerede biliyor musun? Mezarlıklar en güzel fikirler ile donanmış uygulanmaya geçmemiş ölmüş icatlarla dolu.
Ama sen farklısın özelsin ve başarabilirsin.
Bir düşüncenin aklına geliyor olabilmesi bile sana aslında gönderilmiş bir işaret demek ki yapabileceklerinin arasında olasılıklar arasında .
Sadece yapman gereken ne biliyor musun?
Şimdi ayağa kalk tüm metaryerleri topla hayalin için tüm bilgileri eriş planlı ilerlemek çok önemli nereden başlamalısın neler yapmalıyız kimlerle görüşmeyiz hepsini tek tek kalem al yeter ki elime geç konuşabileceğin bilgi alabileceğiniz herkesle konuş. Yeter ki eyleme geç düşüncede bırakma kendini bilgi ile donat kendine inan. Sen inanırsan sana inanırlar ve asla yarın deme çünkü şu an sen varsın şu ana sahipsin ve şu an onunla yarınlarını inşa ediyorsun yarınların gelişi ya da geleceğin geçiş bileti şu andan geçiyor.
sürekli tekrarla benim bir hayalim var. Çünkü herkesin bir hayali vardır.
Ama neden cesaretin mi yok, risk almaktan mı korkuyorsun ya da başarısız olmak mıdır seni ürküten korkutan.
Söylesene başaramazsan ne olur.
Dünyanın sonu mudur bu en azından denedin hadi hala hayattayken kalk ayağa başla erteleme bir daha asla şu anda olamayacaksın düşünsene bir kere şu an aldığın nefesi bir daha aynı şekilde alamıyorsun dişlerini bile fırçalarken bir dahaki fırçalama aynı şekilde olmuyor Bir dakika öncesi bile senin geçmişin o yüzden şimdi karar ver ve harekete geç sen yapabilirsin.
Düşünsene tekerlek icat edileli henüz 6000 yıl geçti 50 yıl öncesine kadar internet bile yoktu.
Keşfedilmesi gereken bu kadar çok şey var ki o kadar çok hayaller.
Ertelenmiş yaşanmamış duygular, yazılmamış kitaplar hiç söylenmemiş sözler.
Helen Keller'e sormuşlar sizce kör olmaktan daha kötü bir şey var mıdır?
 sorulabilecek en kötü soru olmalı ancak öyle bir cevap vermiş ki ders niteliğinde
Görme yetisine sahip olup da hiçbir şeyi gormeyip farkında olamamak demiş
Artık bekleme, durma zamanı değil, harekete geçme zamanı .
Yol aramaktan vazgeçin yol olmayan yerden gidin ve iz bırakin
Güzel işe en güzel hayata sizin için enlere ulaşmak sadece sizin inancınız ve harekete geçmeniz ile alakalı inanırsan yaparsın İnanc varsa ,umut vardır ,umut varsa, sen varsındır.
Her daim var olmanız dileğiyle
Şifa da kalın hoşça kalın.