Bolluk bereket o kadar geniş bir konuki tek bir köşe yazısına sığdırmam imkansız. Bu sebepten önceki yazımdan devam etmeye karar verdim.
Bolluk bereketimizi en çok etkileyen unsurlardan biri de anne ve babamızla olan ilişkimiz, onlara bakış açımız, onlar hakkındaki düşüncelerimizdir. Şimdi ne alakası var diyebilirsiniz.Şöyle açıklayayım. Bilinçaltımız temel kayıtlarını 0-7 yaş arası yapar. Biz o yaşlarda en çok kiminle beraberiz? Tabiki anne ve babamızla.(İstisnalar da olabilir.)
Baba figürü aynı zamanda içimizdeki eril enerjiyi de sembolize eder. Eril enerji bolluktur. Yani parayı getiren taraftır. Eğer babaya karşı kızgınlık veya kırgınlık varsa  gerçekte kendi içimizdeki eril enerjiye kızgınızdır. Bu durum bizim bolluğumuzu negatif etkiler ve paranın gelişini zorlaştırır. Para gelir ama zorlukla gelir. Anne hayatımızdaki dişil enerjiyi sembolize eder.. Dişil enerji berekettir. Eğer anneye karşı içimizde kızgınlık veya kırgınlık varsa para gelir fakat durmaz, geldiği gibi gider, bereketi olmaz. Kabul edelim yada etmeyelim genlerimizin yarısı anneden diğer yarısı da babadan geldiğine göre onlara karşı olan negatif hislerimiz aslında kendimize olan hislerdir. Peki bu durumda ne yapabiliriz? Affedeceğiz demek istemiyorum.Affetme kelimesi bana her zaman kibirli olmayı çağrıştırır. Çünkü ilahi sistemde herşey olması gerektiği gibidir. Sadece onları anlamaya çalışmak ve bu konudaki dersimizi anlamak yeterli. Bunun için kendimize sorular sorarak çalışabiliriz.  1-Kime kızgınım? 2-Neden kızgınım? Ne yaptı, ne oldu? 3-Bu durum bana kendimi nasıl hissettirdi? 4-Böyle hissetmek bana hayatta ne öğretti? Bu sorulardaki amaç kızgınlığa tutunduğumuz sebebi bulmaktır. Sadece anne baba için değil hayatımız içindeki kızgın, kırgın olduğumuz herkes için bu çalışmayı yapabiliriz. Özellikle de evli isek eşler içinde bu çalışma yapılmalı. Bir evde eşler ne kadar uyumlu olursa, birbirlerine iyi davranırsa o evde bolluk  bereket artar. Evde kavga, huzursuzluk, kızgınlık,yalan varsa evin bolluğunu bereketini negatif yönde etkiler. Çünkü para huzura ve mutluluğa gelir.
Huzurlu ve mutlu olmanız dileğiyle