Evet değerli dostlar hepinize selamlar saygılar sunuyorum.

İnsanlar, hayatları boyunca hiç ölmeyeceklermiş gibi davranıyorlar. Sanki hiç yaşlanmayacaklar, ömür boyu Mercedes binmeyi hayal edenler. Makam sahibi olanlar, makamın onunla mezara gelmesini hayal eder gibi terk etmek istemiyorlar.
Neden yahu?

Ayıptır, günahtır, yazık size bu tür insanlar acınacak halde olanlardır.
Adamın biri belediye başkanı olmuş o nasıl bir ego o nasıl bir kişilik, o kadar süslü püslü makam odası, milletin malına yazık. Maliyetini tam bilmem ama bende gördüm. Daha ilk günden sayın başkan, Semih Balaban'a ziyaretimde şaşırdım. Ama, ziyarete gelen vatandaşların çocukları, koltukların üzerinde geziyor. Çok da hoşuma gitmişti. Semih başkan dedi ki halkın makamı halkın çocukları, bırakın oynasın zıplasın.
Bu tavır beni mutlu etti. Ama giden sayın başkanın bu kadar lükse düşkün olması, beni şaşırttı ne gereği var ölümlü dünya.
Gelen başkan personeline maaş vermekte zorlanıyor.
Değer mi kardeşim.

Kimisi lüks araba hayranı lüks makam odaları, israf had safhada bu milletin malını çar çur etmek büyük vebaldır. Ayıptır günahtır. Yaşlanırsın hiç bir şeyden mutlu olmazsın ayağın ağırır, başın ağırır, yolda yürüyemezsin, halin perişan. Birde emanet yükünü taşımak hepsinden kötü. O belediyeye ait araçlar seçimde hep piyasada idi hani rakiple eşit yarış olmalı diyor demokrasi. Kocaman yalan. Demokrasi doğru kanunu uygulamayan, kanunsuz, haysiyetsiz kişilik sahipleri yalan. Hak yukardan görüyor. Biraz da halk görürse her şey iyi olur ülke güzelleşir.

Makam sahibi olursun, aman Allahım ben ne oldum der gibi hindi gibi kabarırsın değer mi kardeşim. Mütevazı ol. Emrindeki çalışana saygılı ol ki yarın yaşlandığında gördüğü yerde sana hürmet etsin senin çalışanların. Adaletli ol ki bu dünyada çekmeyesin zaten öbür dünyayı orası bilir.

Babasının evinde hiçbir şey bulamayan, devlete geldi mi oluyorlar kral. Ne acı kötü bir kişilik.
Makamla mevki ile değişen insanlar, bu ülkeyi ne hale getiriyorlar.

İllaki asil asalet çok önemli.
Poşayı paşa yaparsan, makama geçen poşa fırsatını buldu mu elek satmaya devam eder. (Anadolu sözü)
Allahım bizlere idrak versin vicdanlı işinin ehli insanları başımıza nasip etsin. Kul hakkı yemiyen insan ayrımı yapmayan karakterli liderler nasip etsin.

Manisa hepimizin ülke hepimizin lütfen özenli düşünelim akılı hareket edip bizleri yönetenleri akıllıca seçelim. Gördüğümüz eksikleri nezaket kuralları içerisinde ilgililere bildirelim.
Devasa bir şehirde bizler temiz ve karakterli olmalıyız ki sonra başkasını eleştirelim. Zamanla kötüler varmı var. Biz de bazen kötüleşiyoruz ama olmamak lazım. Toplum temiz olursa her şey düzelir.
Temiz toplum hayali ile..

Kalın sağlıcakla.