1-YAPAMAM = Tüm yapabilme imkanlarınızı kısıtladınız. Başaracak güce sahip olsanız da artık başaramazsınız olması gereken bunu yapabilecek güce sahibim.

2-OLMAZ = Olabilecek olan tüm olasılıkların önüne bir SET çektiniz. Olabilecek olasılıkları da devre dışı bırakarak bloke ettiniz. Artık ne yaparsanız ne kadar çabalarsanız çabalayın sistem devre dışı. Yapamazsınız. Olması gereken Her şey mümkün yeter ki inan.

3- DEĞİŞMEZ = Böyle geldi böyle gider zihniyeti. Yapacak hiçbir gücünüz de kalmadı. Hatta daha da çektiniz negatiflikleri.olması gereken,:gün gelir devran döner her şey değişken mümkün.

4- HERŞEY ÇOK KÖTÜ = İşte tüm iyi olasılıkları ve imkanları sildiniz. Hepsi uçtu gitti. O lması gereken, tekamül zor olucak ki sınav olsun. Neler mümkün göster Rabbim. 

5- GÜVENMEM KİMSEYE ve HİÇBİR ŞEYE !!!!!!!!! = Güvene dayalı tüm kapıları kapattınız. Tüm güven veren şeyler sizden uzaklaştı gitti.
Olması gereken;güvendeyim korunuyoruz.
 
6- SEVMEM = Kalp merkezi tüm sevgi iletişimine dayalı şeylere kapandı. Kalp merkezi , duygular , hisler , sevgiye dair , sevgiye dayalı olan herşeye kapandı. Olması gereken:ben saf sevgiyim yaradıllılın amacı sevgi zaten.

7- İNANMIYORUM = Hiçbir şeyin dolduramayacağı bir boşluk oluşturdunuz.
Olması gereken;herşey mümkün inanç sistemi benim için çalışıyor.

8- ŞANSSIZIM = Talihsizlikler yakanızı bırakmaz. İşleriniz ters gider , olacak işleriniz bir anda olmaz , herşey bozulur da bozulur. Şanssızım diyerek kötü şansı da çektiniz. Yani NEGATİF ÇEKİM YASASI çalıştı.

Olması gereken;Çok şanslı bereketli biriyim ve kendime tüm güzellikleri kolaylıkla çekerim.
9- HEP AYNI İNSANLAR / ARIZALAR / KÖTÜLER BENİ BULUR = Yeni insanların ve yeni işlerin hayatınıza girmesini bloke ettiniz. Yine NEGATİF ÇEKİM YASASINI çalıştırdınız.
Olmadı gereken:Herşey bir deneyim kötü yok deneyim tecrübe var ben güzelim ve güzel güzeli çeker.
10-HEMEN HASTALANIRIM = İşte yine kendi kendinizi hasta etmek için BAĞIŞIKLIK sisteminizi bloke ettiniz. İlaç şirketleri için potansiyel biri oldunuz.
Olması gereken:sağlıklı besleniyorum blinçliyim bünyem çok sağlam.

11- KORKTUĞUM ŞEY BAŞIMA GELIİR /AKLIMA GELEN BAŞIMA GELİR = Ben medyum gibiyim. Falanca zaman rüya gördüm.kötü idi. Bak işte çıktı. Korkularınızın gerçekleşmesi için onu güçlendirdiniz.

Olması gereken, Maniviyatımı iyi düşüncelere açıyorum
12- BIKTIM USANDIM = Olumsuz herşey sürekli olarak üstünüze üstünüze gelmeye başlayacak.
Olması gereken;yaşamayı debeyimleri seviyorum çünkü bütün güzellikler beni bulur
13- NEYE ELİMİ ATSAM KURUR = Bereket kapılarını kapattınız. Rızık yok.Aşk yok.Para yok.Evlilik hayatı berbat. Yolda yürürken ayakkabınızın topuğu kırılır ya da arabayla giderken kaza yaparsınız.
Olması gereken ben bolluk ve bereketi nereye gidersem rızk beni bulur tüm yollar açılır.
14- İMKANSIZ = Ben asla başaramam. Yine NEGATİF ÇEKİM YASASINI çalıştırdınız. Ne kadar çalışırsanız çalışın başarılı olamazsınız.
Olması gereken ;mucize benim zaten herşey insan aklıyla zaten imkansız dı ancak her şey oldu mucizeler her yerde.
15- BUNU ASLA AFFETMEYECEĞIM = Geçmişe takılı kaldınız ve artık özgür değilsiniz.
Herşeyin tam tersini düşünün. Herşey çok güzel olacak olması gereken; herkez bir görevliydi almam gerekeni aldım yolumuz açık olsun.  İrade ,inanç ,huzur sizlerle olsun şifa ile sevgiler saygılar.