Zalim ,mutlaka cezasını çeker
Mazlumun ,bir ahı dünyayı yıkmaya yeter. Gökkubbe yere çöker bir damla gözyaşıyla, tabii ki bu da ancak anlayana. Zalime verilen süre gecikmektedir.

Aslında bu, hatasından dönmesi için ,onun anlayabilmesi için, verilen bir süredir. Ancak ,verilen ceza gecikince bu sefer zulmeden, zamanında yaptığı hatayı unutur ve başına kötü bir şey geldiği zaman, neden hep benim başıma geliyor, Ben hiçbir şey yapmadım ki masumum diyerek kendini mazlum tarafina koyar.
Sonuçta mutlaka zalim ,bir gün ettiğini bulur. Hayat aslında alver döngüsünden ibarettir. Ayna gibidir. Sen nasıl bakarsan, nasıl konuşursan, Ne söylersen, ne yaparsan onu Yaşar, onu duyar, ve onu görürsün yani aslında hayat, senin toplamından, çıkan sonuçtan ibarettir. Yıldızlar geceleri uyuyamaz, gece boyu, Kıprasip dururlar , seyreden onlardır, seyre dalarlar ve bir türlü uyuyamazlar.

Sonuç itibari ile,  ne yaşatırsan yaşattığın olayın karşı tarafa hissettirdiği ne ise, Sen de mutlaka sana yaşatılan o olayla hangi olay oldugu önemli deği,karşı tarafa hissetirdigin O hisle birgün baş etmek zorunda kalacaksın. Hepinize sevgiler saygılar.