Merhaba sevgili okurlarım 28 temmuz da sizlere “bir garip su mevzusu” başlıklı bir köşe yazmıştım. Dönüşlerden anladığım kadarıyla bu tarz mistik olaylara yada diğer bir deyişle ritüellere ilgi duyanlar oldukça fazlaymış okurlarım arasında. 

Bende sizler için kuantum araştırması yaptım internet üzerinden. 

Öncelikli olarak KUANTUM NEDİR? Sorusunun cevabıyla başlayalım. 

“Kuantum;  üst nitelikli bir düşünme biçimidir.”

Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. 

Değiştirme ve oluşturma güçleri olmadığı gibi, daha çok  kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar yada oluşur. 

 Kuantum da ise  düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Düşüncelerinize hükmetmekte diye biliriz biz buna. 

Yani;  bilinç düzeyimizi imgesel ve pozitif anlamda geliştirip, sözel ve imgesel olarak hayatımızda uygulamak olarak kullanmak.

Bir başka deyişle insanın kendi hayatının efendisi konumuna geçmesi.

Düşüncelerimize hükmederek hayatımızı olumlu yönde etkileyebilir miyiz? sorusunun cevabını kuantum kesinlikle olarak veriyor bize.

Çok derin bir konu olan kuantum tekniğini uygulamak isterseniz bunun ile ilgili internet üzerinde birçok açık kaynak olduğunu söyleye bilirim. 

Kuantumda bilinçaltına en çok etki eden cümleler;

NİYET EDİYORUM

BİLİYORUM

ŞÜKÜR

SEÇİYORUM

BOL

Siz değerli okuyucularıma, uygulamanız ve hayatınızda güzel yönde değişmeler olması adına 21 GÜN TEKNİĞİNİ aşağıya bırakıyorum.

21 GÜN TEKNİĞİ

21 gün beynin yeni bir şeyi kabullenmesi ya da var olan bilgiyi unutması için tamamen yeterli bir süre olarak belirtiliyor kuantum tekniğinde.

Gerekenler küçük yeni bir defter 20 sayfa olabilir ve daha önce kullanmadığınız bir kalem. Hayatınızda neyin olmasını yada değişmesini istiyorsanız o konu ile uygulaya bilisiniz. 

Cümlenizi oluşturup 21 gün boyunca 21 kere deftere yazmalısınız. 

Örnek bir niyet cümlesi vermem gerekirse;

Niyet ediyorum ………. olmasına ve ben bunu hak ettiğimi biliyorum, şükürler olsun ki …… hayrıma olacak şekilde sağlıkla mutlulukla benim oldu. Biliyorum ki ben ……. 'yı hakkediyorum.”

Bu tarz cümleler kurarak bilinçaltınızı kodlayabilir ve olumsuzluklardan kurtulabilir ve daha olumlu ve daha bolluk içinde bir hayat süre bilirsiniz diyor kuantum tekniği bizlere.