Seçimler Manisa’da su gibi aktı geçti. Bu seçimi halk kazandı. Seçim öncesi gazetemizin yaptığı haberler ses getirdi. Biz seçimimizi halkın sesinden yana kullandık. Manisa halkı da bize karşılık verdi. Bol bol okunan köşe yazılarımız ve haberlerimizin halkta karşılık bulması bizleri yüreklendiriyor. Manisa halkına teşekkür etmek isteriz.

Önce şu bilinsin ki, bu halkın geçmişte cebinden haksızca aldığınız paraların hesabını sormaya ve bunları dile getirmeye devam edeceğiz. Demirden korksaydık trene de binmezdik değil mi?

Manisa eski belediye başkanı Cengiz Ergün’ü tarihin tozlu sayfalarına yollamanın gururu içindeyiz. 

Şakşakçı yerel basın Cengiz Ergün’ü öve öve bitiremezken bizler o sırada Manisa FK ve su faturaları aracığı ile alınan halkın parası halkta kalmalı haberlerini yapıyorduk. O sırada sizler ne diyordunuz?

Sizler algı yaratmak için “çok sağlam bir ankete göre, büyükşehirde bir aday yüzde 12 oy farkıyla önde görünüyor” diyordunuz.

Seçim sonrası bir baktık ki %27,48 açık ara fark ile Ferdi Başkan kazandı. Yani Manisa halkı kazanmasını istedi. 
Hatta o da yetmedi Şehzadeler ve Yunusemre belediyelerini de aldılar. Hatta oda yetmedi Manisa’nın çoğu belediyesi halkın oldu.

Bütün bunlar olurken Manisa yerel basınında şakşakçılık yapanlar gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakakaldılar.

Sadece tavşan gibi bakmakla kalmadılar bir de üstüne eski başkanın veda mesajını yayınladılar. Ah ne duygusal ne romantik…

İşte tam o sıralarda 2 Nisan günü Manisa’da büyük bir kıyamet daha koptu. Manisa halkının paralarına el koymak isteyen Cengiz Ergün büyükşehir kasasından bazı yerlere para transferi için hali hazırdaki emekçi çalışanlara baskı ile imzalar attırmaya kalktı. Sayın Ferdi Zeyrek duruma el koyarak haklı mücadelemizi adliyeye taşıdı. Biz hukukun üstünlüğüne her zaman inanıyoruz mesajını verdi. Manisa halkının parasını kimseye yedirmem dedi.

Manisa kasasının boşaltılması haberini dün biz girdikten sonra bu vahim olay ulusal basına düştü.

Rezillik diz boyu kıvama geldi.

Şakşakçı basın bize tetikçiler ikinci gazeteyi aldılar demişti. Kulağıma geliyor. Hala kişisel sosyal medya hesaplarınızdan bizi paylaşıyormuşsunuz. Reklamımız da yapılıyor mutlu olduk.

Manisa’da 2 Nisan’da yaşanan kasa boşaltma haberi gibi daha nice haberleri anlatmaya devam edeceğiz. Halk için büyüyecek, istihdam sağlayacak ve talan düzeninin karşısında duracağız. 

Manisa halkına tepeden bakan ve gazeteci olduğunu söyleyen kişilerde eski yönetimi alkışlamaya devam etsin. 

Ferdi Başkan başta olmak üzere kazanılan ilçelerdeki tüm belediye başkanlarımıza hala üzeri kapalı göndermeler yapmaya devam etsinler köşelerinde. Daha bugün okuduğum köşe yazısında yeni belediyeler için şöyle bir ifadeye yer verilmiş.

Deniliyor ki “Esas süreç şimdi başlıyor. Seçilen başkanların görevi hiç de kolay değil. 'Bir çöpü bile toplayamazlar "diyerek daha ilk günden eleştiriler yapılıyor.
Bu nasıl bir hazımsızlıktır kardeşim. Bizler eski belediye döneminde kenar mahallelerin nasıl birer çöp yuvası olduğunu görmüştük. 
Hatta öyle ki seçim arifesinde sivil toplum kuruluşlarının ve bazı parti teşkilatlarının Kent Ormanı ve Tabane bölgesinden çuvallarla çöp çıkardığını biliyoruz. Biz haberini de yaptık.

Hiç mi utanmadınız yazarken halk adına sorarım size.

Neymiş yeni belediye geldiğinde çöpler toplanmayacak diye halk endişeliymiş. Siz kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz bilmiyorum.

Hangi halk omzundaki yükten fırsat buldu da ilk olarak Manisa’nın çöpünü düşünüyor. İlk düşünülen konu biz bu talancılardan paramızı nasıl yapsak da kurtarsak oldu emin olun.

Bahsettiğiniz Manisa halkı, omzuna binen su faturaları yükünden, Manisa Büyükşehir Belediyesinin kasasından para alınma girişimden dolayı endişelidir.
Evimin bu ayki su faturası elektrik parasından fazla!
Hiç mi utanmadınız bunları yazarken hiç mi yüzünüz kızarmadı?

Çöp nasıl toplanacakmış bunu merak etmeyin. Siz önce kendi kapınızın önünü bir süpürün. O pırıl pırıl çalışan beyinlerinizdeki hazımsızlığı silin gerisi zaten gelir.

Hala yarım ağızla yaptığınız haberleri takip de ediyoruz. Bağıra bağıra manşetlerden söz ediyoruz.

Ferdi Başkan ve ilçelerde tüm başkanlar umudumuzdur. Bizim ve çocuklarımızın geleceğidir. 

Sizin talan devrine olan hayranlığınız ve Manisa Büyükşehir belediyesi ile yediğiniz kaymaklar sona ermiştir. Bu da böyle biline.

Halktan kopuk yaşayan köpük medya sizin devriniz kapandı. Balonunuz bir bir patladı. 

Seçim öncesi ve sonrası verdiği destekten dolayı Manisa halkına sonsuz teşekkür ederiz. Sizin destekleriniz sayesinde çıktığımız her yolda takdir görüyoruz.

Sağlıkla Kalın